12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοτεχνολογίας – Μετακίνηση Συνέδρων

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ακτινοτεχνολογίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των συνέδρων, έχει ναυλώσει όχημα το οποίο θα πραγματοποιήσει την διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Αθήνα. Επισημαίνεται, πως το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί εφόσον θα υπάρξει συμμετοχή τουλάχιστον 35 ατόμων. Ο προγραμματισμός της μετακίνησης έχει ως εξής:
  • Αναχώρηση από την Αθήνα την Παρασκευή 4/10/2024 και ώρα 08:30 π.μ. Ως σημείο εκκίνησης ορίζεται η Πλατεία Καραϊσκάκη (είσοδος ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείου, από την πλευρά του ξενοδοχείου STANLEY), ενώ η αποβίβαση θα πραγματοποιείται στα 3 ξενοδοχεία διαμονής των συνέδρων.
  • Η επιστροφή (Πάτρα-Αθήνα) ορίζεται μετά την λήξη του Συνεδρίου, την Κυριακή 6/10/2024 με σημείο εκκίνησης τα 3 ξενοδοχεία διαμονής των συνέδρων ή και το Συνεδριακό Κέντρο.
Για την άρτια οργάνωση της μετακίνησης, όσοι σύνεδροι ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συνεδρίου και να δηλώσουν την επιθυμία τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Το κόστος μετακίνησης ανέρχεται στην τιμή των 35 ευρώ (επαγγελματίες και φοιτητές).
Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής
Ομοσπονδία Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ελλάδος

Σταδίου 39, Αθήνα
4ος όροφος, 5ο γραφείο

Τηλ: 210-3214133
Email: [email protected]

Επαγγελματικά Δικαιώματα Τεχνολόγου Ακτινολογίας Ακτινοθεραπείας
Αμοιβαίες μετατάξεις υπαλλήλων